Dobro došli,
Trgovinska radnja DK ROJAL počela je sa radom 2015. godine. Bavimo se maloprodajom srebrnog nakita na terenu, a od sada smo u mogucnosti da Vam naš nakit ponudimo i putem sajta.

Prateći modne trendove trudimo se da odgovorimo na zahteve potencijalnih kupaca. Razlog da pogledate naš sajt i budete naši kupci je veliki izbor nakita vrhunskog kvaliteta i pristupačne cene. Srebrni nakit iz naše ponude je čistoće 925 i uvezen je iz Italije, Turske, Kine i Tajlanda. Kvalitet našeg nakita je proveren u Republičkom zavodu za mere i dragocene metale.

Želimo da uživate u jedinstvenom iskustvu izbora i nošenja DK ROJAL nakita, zato što smo bili pažljivi u odabiru nakita sa kojim ćete se osećati prefinjeno i koji će Vašu lepotu i jedinstvenost istaći u prvi plan.

Svaki komad nakita dobijate u ukrasnoj poklon kutiji, tako da je ovo idealan način da nekog obradujete kvalitetnim i lepo upakovanim poklonom. Cene na sajtu su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Svaki komad nakita je slikan uživo, bez dodatne obrade slika.

Uživajte i budite jedinstveni uz eksluzivni DK ROJAL nakit.

Close Moja korpa
Close Sviđa mi se
Pregledali ste Close
Close

Close
Navigacija
Kategorije